![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
% 1000 Her yöne Bedawa SMS Yurt içi ve yurtdışı heryere Bedawa
Merhaba arkadaşlar. Size çok güzel bir bedava sms hizmeti tanıyan, türkçe dile sahip sms sitesi tanıtacağım. bu siteyi kendimde kullaniyorum aninda mesaj ulaşiyor en guzel tarafi yurt içine atabilmesi şunuda söyleyeyim; kesinlikle kontör falan yemez bu sistem. Zaten sitede de yazıyor, bu bir Abone sistemi değil reklamla calisan bi site yani hem onlar hemde siz kazaniyorsunuz. ayrıca siz verilen linkle başlarini üye yaparsanız kişi başı size 30 kredi veriliyor Yani şu bilinen, Flycell-Blinko tarzı kontör sömürücülerden değildir.umarim işinize yarar bu gosterdigim bu site http://smscity.com/?rid=1770430 Yapmanız Gereken 4 işlem ; 1. Kayıt olun bir dakikadan fazla sürmez, 2. E-mailineze gelen kodu tıklayp aktifleştirin, 3. Telefonunuza gelen kodu aktifleştirin, 4. Bu kadar artık siteye giriş yaparak 30 hazır krenizle hemen mesajlaşmaya başlayabilirisniz Not; Anonim SMS sekmesinden sms gönderildiğinde karşı tarafın telefonundagönderen kişinin ismini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Mesela ben gönderenin ismini VODAFONE yapıyordum. Arkadaşlarıma gönderiyordum, şakalaşıyordum. Korkutuyordum falan ALINTIDIR |
|
|
|