![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar yha ben kitap okumayı sevioyrm ama bide 6600ımda okuyabilsem tam süper olucak birsürü program yükledim olmadı:(sizin bildiğnz bi program warsa bana yollarsanız çhok sevnrm lütfen:(
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Telefonum : nokia 6600
Aldığı Teşekkür: 3 İtibar Gücü: 76
![]() ![]() |
şöyle yapabilirsen x-plore 1.20 veya diger verisyonları yükle e book world formatında atarsan sorun olmaz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Telefonum : Nokia 6600
Aldığı Teşekkür: 3 İtibar Gücü: 61
![]() ![]() |
konuyu hortlatmak istemem ama sağlam bi cevap verilmemiş olduğu için yazayım dedim.6600 için Qreader 1.96 diye forumda ararsan bulabilirsin,bilgisayarında pdf olarak bulunan dosyaları texte çevirip bluetoothla tele atıp programın klasörüne atmak şartıyla kitapları okuyabilirsin.
pdf programlarıda var ama 6600da kasar Qreader yada HandyBook adlı programları öneririm.bu şekilde cep telden şimdiye kadar 70-80 kitap bitirdim,normal şartlarda okuyamam valla,uyumadan önce filan okumak keyifli oluyor. |
|
|
|
| rockhan Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
günindi (06-18-2008)
|
|
|
#4 |
|
Telefonum : 6600
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 57
![]() ![]() |
Benim kullandığım bi program vardı telefona text olarak atıyosun sonra o programla kendine özel bi formata dönüştürüyosun ( prc. formatı) çok kalite bi programdı adı sanırım e-book maker
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|