Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ...  

Geri Git   Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ... > Cep Ekstra > E-Kitap / E-Book

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 12-09-2007, 12:08 AM   #1
rapimp

Profil Bilgileri
Telefonum : 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 70 rapimp will become famous soon enoughrapimp will become famous soon enough
Unhappy 6600 e-booklar nasıl okunur?

arkadaşlar yha ben kitap okumayı sevioyrm ama bide 6600ımda okuyabilsem tam süper olucak birsürü program yükledim olmadı:(sizin bildiğnz bi program warsa bana yollarsanız çhok sevnrm lütfen:(
rapimp is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-22-2008, 09:02 PM   #2
musti44

Profil Bilgileri
Telefonum : nokia 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 76 musti44 will become famous soon enoughmusti44 will become famous soon enough
Varsayılan Cevap : 6600 e-booklar nasıl okunur?

şöyle yapabilirsen x-plore 1.20 veya diger verisyonları yükle e book world formatında atarsan sorun olmaz
musti44 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
musti44 Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
günindi (06-18-2008), tayfun52 (05-27-2008)
Eski 06-01-2008, 08:00 AM   #3
rockhan

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia 6600
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 61 rockhan will become famous soon enoughrockhan will become famous soon enough

konuyu hortlatmak istemem ama sağlam bi cevap verilmemiş olduğu için yazayım dedim.6600 için Qreader 1.96 diye forumda ararsan bulabilirsin,bilgisayarında pdf olarak bulunan dosyaları texte çevirip bluetoothla tele atıp programın klasörüne atmak şartıyla kitapları okuyabilirsin.

pdf programlarıda var ama 6600da kasar Qreader yada HandyBook adlı programları öneririm.bu şekilde cep telden şimdiye kadar 70-80 kitap bitirdim,normal şartlarda okuyamam valla,uyumadan önce filan okumak keyifli oluyor.
rockhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
rockhan Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
günindi (06-18-2008)
Eski 07-07-2008, 11:08 AM   #4
aydasb

Profil Bilgileri
Telefonum : 6600
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 57 aydasb will become famous soon enoughaydasb will become famous soon enough

Alıntı:
rapimp tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar yha ben kitap okumayı sevioyrm ama bide 6600ımda okuyabilsem tam süper olucak birsürü program yükledim olmadı:(sizin bildiğnz bi program warsa bana yollarsanız çhok sevnrm lütfen:(
Benim kullandığım bi program vardı telefona text olarak atıyosun sonra o programla kendine özel bi formata dönüştürüyosun ( prc. formatı) çok kalite bi programdı adı sanırım e-book maker
aydasb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları