Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ...  

Geri Git   Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ... > Cep Ekstra > GSM Operatörleri Hakkında Herşey

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 08-18-2008, 12:42 PM   #1
Deja-Vu

Deja-Vu kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : İzmiR
Telefonum : 6630
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 33
Aldığı Teşekkür: 5,908
İtibar Gücü: 2500 Deja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond repute
Varsayılan Avea 150 ve Üzeri Yükle Her Ay 3 saat Ücretsiz Konuşma Kazan !

Avea bir kampanya yapmış millet habire arıyor beni uzun uzun konuşuyoruz. İçimden diyorum amma gitti çocuğun Kontörleri diye bi gün gene konuşmada sordum kontörün var mı ben ariyim mi diye ? o da beleş dakikam var dedi. Hadi ya nasıl yaptın dedim o da 150 Kontör yükledim oldu dedi.

Aradan biraz zaman geçti gittim bi 150 Aldım Yükledim Ne gelen beleş dakika var nede benzeri bir haber.

Gel zaman git zaman konuştuklarımdan biri birşey fısıldadı meğersem dakika kazananlar patlican.com.tr Üyesi imiş.

Öğrenir Öğrenmez üye Oldum. Hemen bir mesaj geldi. 150 ve üzeri yükle 3 saat kazan diye.

patlican.com.tr 'ye Buradan Üye Olabilirsiniz.

Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın, Bilmeyenler Okusun Öğrensin Tek istediğim Bu :)

Saygılarıma,
Deja-Vu
Deja-Vu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-26-2008, 07:08 PM   #2
S0LD!3R$

S0LD!3R$ kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : Ankara
Telefonum : 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 36
Aldığı Teşekkür: 786
İtibar Gücü: 501 S0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enoughS0LD!3R$ will become famous soon enough
Varsayılan Cevap : Avea 150 ve Üzeri Yükle Her Ay 3 saat Ücretsiz Konuşma Kazan !

teşekkürler bi gün avea ya geçersem işime yarar xD
S0LD!3R$ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-28-2008, 06:58 PM   #3
hasan-murat

hasan-murat kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : İsTaNbUl
Telefonum : N73
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 29
Aldığı Teşekkür: 194
İtibar Gücü: 180 hasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura abouthasan-murat has a spectacular aura about
Varsayılan Cevap : Avea 150 ve Üzeri Yükle Her Ay 3 saat Ücretsiz Konuşma Kazan !

saol kardeş
Eski 10-28-2008, 07:03 PM   #4
hakhan

hakhan kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : *Anadolu'nun Başkenti*
Telefonum : Nokia 6300
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 80
Aldığı Teşekkür: 160
İtibar Gücü: 146 hakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enoughhakhan will become famous soon enough

Alıntı:
S0LD!3R$ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekkürler bi gün avea ya geçersem işime yarar xD
aynen, Turkcell liyim :D

<H|A|K|H|A|N>
hakhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2009, 01:21 PM   #5
huzoman

huzoman kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : KONYA
Telefonum : nokia N 73
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 4
İtibar Gücü: 71 huzoman will become famous soon enoughhuzoman will become famous soon enough

teşekkürler ....ben turkcell liyim ama telefona kontör yetiştiremiyorum dk 4 kntr eziyorlar resmen !!!
huzoman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2009, 01:24 PM   #6
huzoman

huzoman kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : KONYA
Telefonum : nokia N 73
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 4
İtibar Gücü: 71 huzoman will become famous soon enoughhuzoman will become famous soon enough

huzoman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları