![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
Ewt arkadaşlar benimde siteye ilk geldiğimde flood'dan dolayı çok uyarıldım..
uyarıldım ama floodun ne olduğunu bilmiyordum... arkdaşlar flood alt alta cvp veya mesaj atmaktır... Örnek:Birisi bir konuya teşekkür yazmış,ondan sonra hiç bir kimse cvp yazmamışsa o kişi yine kendi cevabının altına başka bir mesaj yazarsa bu flood olur... :n3_asleep:!!!artık burayı okuduysanız flood yapmamaya çalışın!!!:n3_asleep: Bu mesaj en son " 08-23-2008 " tarihinde saat 06:41 PM itibariyle polatdolunay tarafından düzenlenmiştir.... |
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
wohoo (08-20-2008)
|
|
|
#2 |
|
Fakat 24 saat sonra yazsa bişey olmaz...
S60 VİSTA TEMA ARŞİVİ | S60 TAKIM | SPORCU | FUTBOLCU TEMA ARŞİVİ |S60 Program Arşivim|S60 Oyun Arşivim|S60 Tema Arşivim| SymbianOS 9.1/9.2 Oyun Arşivim| SymbianOS 9.1/9.2 Program Arşivim|İphone Tema Arşivim| Forum Yöneticilerini Görüntüle
![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen Konu Açmadan Önce Forumda Arama Yapınız.... 1 Hafta Yokum.. Tatile Çıkıyorum ;) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yer : izmir...
Telefonum : **6280**
Aldığı Teşekkür: 435 İtibar Gücü: 356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.kralnokia.com/flood-nedir-ve-neden-yapilmamalidir-t1827.html
burda daha iyisi mevcut....konu tekrarı. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yer : İzmiR
Telefonum : 6630
Aldığı Teşekkür: 5,908 İtibar Gücü: 2500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni Kurallar Gereği O Öyle
Alıntı:
O Kadar Uzun Yazıyı Bu Forumda Okucak adam 3-5 Kişidir En Fazla. Özgün İçerik Olduğu İçin Konu AÇıldı |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
teşekkür ederim hakan abi tekrar açıldığı için..
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|