![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
Arkadaşlar Bende 5130 Xpress Music Telefonu Var Operatörüm Turkcell Ben Msn ve Facebook'a Girmek İstiyorum Bunun İçin GPRS mi Ne ayarları Lazımmış.. Facebook Bedavaymış Facebook'a Giriyorum Menü>İnternet>Tarayıcı Tıklıyorum Operaya Bağlanıyor ve Bu Yazı Çıkıyor Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin !!
İnternet'e Bağlanılamadı. İnternet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin veya servis sağlayıcınıza başvurun. Bağlantı testini başlatmak için buraya tıklayın bu yazı geliyor Bu mesaj en son " 01-23-2010 " tarihinde saat 09:59 PM itibariyle ~3m[R]e` tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Telefonum : Nokia 5130
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 25
![]() ![]() |
Yardım Arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
BağLanTı AyarLarını TurkceLL internete Göre UyarLa GPRS ÇaLışmaz ona Kardeşim :))
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Telefonum : Nokia 6680
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 25
![]() ![]() |
İşte çözüm tamamen kendi çözümüm hayırlı olsun... ''Evet arkadaşlar çok kolay bir işlemle artık Nokia 5130 Xpressmusic ile Turkcell 0.facebook.com adresinden ücretsiz girebileceğiz.
Önce müzik çaları açın. Seçeneklere basın. İndirilenlere girin. 3 seçenek çıkacak, adrese git yazan yere basın. rtsp:// yazıyor onu silip http://0.facebook.com ya da 0.fb.me yazın ve Tamam'a tıklayın. Normal tarayıcı ile ücretsiz Turkcell Facebook'a girecektir.'' |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|