Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ...  

Geri Git   Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ... > Cep Ekstra > GSM Operatörleri Hakkında Herşey

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-23-2010, 09:37 PM   #1
~3m[R]e`

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia 5130
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 25 ~3m[R]e` will become famous soon enough~3m[R]e` will become famous soon enough
Varsayılan Nokia 5130 XpressMusic Msn,Facebook Girme Yardım :(

Arkadaşlar Bende 5130 Xpress Music Telefonu Var Operatörüm Turkcell Ben Msn ve Facebook'a Girmek İstiyorum Bunun İçin GPRS mi Ne ayarları Lazımmış.. Facebook Bedavaymış Facebook'a Giriyorum Menü>İnternet>Tarayıcı Tıklıyorum Operaya Bağlanıyor ve Bu Yazı Çıkıyor Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin !!
İnternet'e Bağlanılamadı.
İnternet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin veya servis sağlayıcınıza başvurun.
Bağlantı testini başlatmak için buraya tıklayın
bu yazı geliyor

Bu mesaj en son " 01-23-2010 " tarihinde saat 09:59 PM itibariyle ~3m[R]e` tarafından düzenlenmiştir....
~3m[R]e` is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-23-2010, 10:16 PM   #2
~3m[R]e`

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia 5130
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 5
İtibar Gücü: 25 ~3m[R]e` will become famous soon enough~3m[R]e` will become famous soon enough
Varsayılan Cevap : Nokia 5130 XpressMusic Msn,Facebook Girme Yardım :(

Yardım Arkadaşlar..
~3m[R]e` is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2010, 04:41 PM   #3
memet

Profil Bilgileri
Yer : İSTANBUL-ßATMAN
Telefonum : Nokia N70
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 7
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 79 memet will become famous soon enoughmemet will become famous soon enough
memet kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

BağLanTı AyarLarını TurkceLL internete Göre UyarLa GPRS ÇaLışmaz ona Kardeşim :))
memet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-2010, 07:35 PM   #4
eralp06

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia 6680
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 0
İtibar Gücü: 25 eralp06 will become famous soon enougheralp06 will become famous soon enough

İşte çözüm tamamen kendi çözümüm hayırlı olsun... ''Evet arkadaşlar çok kolay bir işlemle artık Nokia 5130 Xpressmusic ile Turkcell 0.facebook.com adresinden ücretsiz girebileceğiz.

Önce müzik çaları açın. Seçeneklere basın. İndirilenlere girin. 3 seçenek çıkacak, adrese git yazan yere basın. rtsp:// yazıyor onu silip http://0.facebook.com ya da 0.fb.me yazın ve Tamam'a tıklayın. Normal tarayıcı ile ücretsiz Turkcell Facebook'a girecektir.''
eralp06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları