![]() |
|
|
#1 |
|
|
Forumumuzdaki Nokia s60 Kategorileri için Mevcut Görevlilerin Yanı Sıra 2 veya 3 Arkadaş Daha Alınacktır. Lütfen Alttaki Şartları Okuduktan Sonra Gerekli Formu Doldurdup Konuya Yollamanız Yeterkli Olacaktır.
Başvurular Kısa Süre içinde Değerlendirilip Konu İçinden Bildirilecektir. ~ Şartlar ~ - 15 Yaşını Doldurmuş Olmak, - Yeterli Paylaşımda Bulunmuş Olmak*, - s60 Serisinde Bir Nokia Cep Telefonun Sahip Olmak. ~ Başvuru Formu ~ - Adınız : - Doğum Tarihiniz : - Mesleğiniz : - Yönetmek İstediğiniz Bölüm(ler) : - Deneyimleriniz : *Yok Beni Mod yapın siteyi paylaşıma boğacam, bu alemin kralıyım gibi düşünen arkadaşlar varsa hiç boşuna zahmet edip formu doldurmasınlar. Bize yapacağım, edeceğim diyen değil Yaptım Ettim Diyebilen Yetkili Lazım ... Sayılarımla, KN Yönetiminden Deja-Vu |
|
|
|
| Deja-Vu Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
079 (09-03-2008),
BURSABURGAZ (11-15-2008),
punisher1536 (12-10-2008),
stg123 (09-03-2008)
|
|
|
#2 |
|
gereksiz msjlar silinmiştir konu güncellenmiştir Yönetici Alımları devam etmektedir..
|
|
|
|
#3 |
|
Telefonum : NOKIA 6280
Aldığı Teşekkür: 2 |
15 yasındayım
paylasım yaptım nokıa 6260 kullanıyorum murat 17 05 1994 ögrenciyim s60 bölümü s60 konusunda çok deneyimliyim baya çok bir bilgim var |
|
|
|
|
|
#4 |
|
~ Şartlar ~
- 15 Yaşını Doldurmuş Olmak, - Yeterli Paylaşımda Bulunmuş Olmak*, - s60 Serisinde Bir Nokia Cep Telefonun Sahip Olmak. bak yeterli paylaşımın varmı kardeş
|
|
|
|
#5 |
|
Telefonum : Nokia N73
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi |
ßen Eski polatdolunay Haksız yere banLanmıştım Herneyse...EğER qeriye qörewlerim vs. veriLirse dönmek istiyorum...
|
|
|
|
#6 |
|
Site ölü zaten niye dönmek istiyorsun ki
|
|
|
|
#7 |
|
Telefonum : 6600
Aldığı Teşekkür: 0 |
ben 15 yaşındayım
tam co-moderatörüm konularıma bakabilirsiniz bu siteye mod olmak istiyorum Bu mesaj en son " 09-24-2009 " tarihinde saat 04:40 AM itibariyle ☻βoĎyGua®Ď♂ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Site ölü diyen arkadaslar isterseniz gelmezsiniz.Kimseyi zorla getirmedik buraya.Ben eğitimim yüzünden site ile ilgilnimiyorum.Deja-Vu da öyle.Eğer gerçekten kendine güvenen arkadas varsa bunu bize kanıtlasın bende yetkisini vereyim
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Siz ilgilenemiyorsanız başka birini admin yaparsınız yetkileri de ona verirsiniz o geliştirir siteyi bukada basit
|
|