![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
Forumumuzdaki Nokia s60 Kategorileri için Mevcut Görevlilerin Yanı Sıra 2 veya 3 Arkadaş Daha Alınacktır. Lütfen Alttaki Şartları Okuduktan Sonra Gerekli Formu Doldurdup Konuya Yollamanız Yeterkli Olacaktır.
Başvurular Kısa Süre içinde Değerlendirilip Konu İçinden Bildirilecektir. ~ Şartlar ~ - 15 Yaşını Doldurmuş Olmak, - Yeterli Paylaşımda Bulunmuş Olmak*, - s60 Serisinde Bir Nokia Cep Telefonun Sahip Olmak. ~ Başvuru Formu ~ - Adınız : - Doğum Tarihiniz : - Mesleğiniz : - Yönetmek İstediğiniz Bölüm(ler) : - Deneyimleriniz : *Yok Beni Mod yapın siteyi paylaşıma boğacam, bu alemin kralıyım gibi düşünen arkadaşlar varsa hiç boşuna zahmet edip formu doldurmasınlar. Bize yapacağım, edeceğim diyen değil Yaptım Ettim Diyebilen Yetkili Lazım ... Sayılarımla, KN Yönetiminden Deja-Vu |
|
|
|
| Deja-Vu Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
☻βoĎyGua®Ď♂ (04-08-2010),
079 (09-03-2008),
BURSABURGAZ (11-15-2008),
punisher1536 (12-10-2008),
stg123 (09-03-2008)
|
|
|
#2 |
|
konu guncellendı gereksız msjlar sılındı gereksız msj ve gereksız tartısma yaratan uyelerın cvp yazması durumunda ceza puanı verılecektır..
|
|
|
|
#3 |
|
Telefonum : 6600
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi İtibar Gücü: 20
![]() ![]() |
Bende ModLuk İçin Başvurmak İsterdim Ama Bana Göre 1 BöLüm oLmadığı İçin Üzgünüm Ama Hakan aBim Forum Gine GüseL Eskisi Kadar TutuLmasada :) Ferdano'nun SeLamLarı Var İyi ForuMLar..
~SayqıLarımLa.
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
kişisel bolum acamıyoruz bolum olsa bıle paylaşım çok düşük :S
|
|
|
|
#5 |
|
Telefonum : n95
Aldığı Teşekkür: 816 İtibar Gücü: 523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuya tekrar başvurmak istedim.Forumu ilerleteceğim.Görevimi tekrar istiyorum
![]() Sorunlarınızı ve değerli görüşlerinizi lütfen pm yolu ile iletiniz.Özel mesaj atmak için buraya Tıklayınız Lütfen paylaşımlarınızı eklenti şeklinde yapınız.Nasıl oldugunu öğrenmek için Tıklayınız Forum kurallarına aykırı davranışlar cezalandırılır.Forum kuralları için Tıklayınız |
|
|
|
|
|
#6 |
|
forumla ılgılendıgını gostermelısın
![]() Bu mesaj en son " 06-10-2010 " tarihinde saat 12:43 PM itibariyle ☻βoĎyGua®Ď♂ tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Telefonum : N73
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 8
![]() |
- Adınız : Alper
- Doğum Tarihiniz : 12.06.1990 - Mesleğiniz : Öğrenci - Yönetmek İstediğiniz Bölüm(ler) : s60 oyun veya s60 program(ilk tercih oyun) - Deneyimleriniz :maxicep.com da uzun süre modluk yaptım s60 bölümünde.. Bu mesaj en son " 06-19-2010 " tarihinde saat 11:13 AM itibariyle LeGeNDaRY tarafından düzenlenmiştir.... Neden: a |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Telefonum : n95
Aldığı Teşekkür: 816 İtibar Gücü: 523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mod luk görevimi acil olarak geri istiyorum.Forumla ilgilenmeye ancak o zaman başlayabilirim.İlgilenilmesi gereken bir sürü konu var ve onu moderatör halimle yapabilirim.
![]() Sorunlarınızı ve değerli görüşlerinizi lütfen pm yolu ile iletiniz.Özel mesaj atmak için buraya Tıklayınız Lütfen paylaşımlarınızı eklenti şeklinde yapınız.Nasıl oldugunu öğrenmek için Tıklayınız Forum kurallarına aykırı davranışlar cezalandırılır.Forum kuralları için Tıklayınız |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
bıraz daha paylasım ve guven vermen gerekıyor arkadasım
|
|