![]() |
|
|
|
#1 |
|
|
1. http://www.symbiansigned.com/ Adresinden kayıt işleminizi yapıyorsunuz..
![]() 2.Kayıt işleminden sonra bu programı indirin DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 http://www.turbopaylas.com/file/down...eb318a16c36908 3.Şimdi de şu dosyayı indirin Sertifika_dosyaları http://www.turbopaylas.com/file/down...4adc9620e2d273 4."DevCertRequest_30_10_2006_v2.0" programını Pc'ye kurduktan sonra (eğer kuramazsanız anti-virüs programını devredışı bırakın) "sertifika_dosyaları" adlı dosyanın içindeki dosyaları tümüyle önce bir klasör oluşturup C/Documents and Settings/(Kullanıcı adınız)/klasör'e kopyalayın 5.Şimdi Sertifika almaya başlıyoruz.programı açın ve şu işlemleri yapın sırasıyla. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6.sonraki adımda "finish" tıklayın ve sertifikamız şimdi oluşturulacak. 7.Şimdi tekrar http://www.symbiansigned.com/ siteye gidin ve kullanıcı adımızla şifremizi girip aktif olun.sonra şu hedeflere gidin:My Symbian Signed >>> Developer Certificates >>> Request aynen şu resimde görüldüğü gibi: ![]() 8.Sonra My Symbian Signed >>> Developer Certificates >>> My DevCert hedefine giderek upload ettiğimiz .csr dosyanızı indirin.aynen resimde görüldüğü gibi: ![]() Şimdi geldik son işlemleri yapmaya. -Önce "Documents and Settings/Kullanıcı Adınız/Klasör" ismini signed yapacağınız programın ismiyle değiştirin.Sonra Unsigned haldeki .sis dosyasını ve siteden indirdiğiniz .cer dosyasını bu klasörün içine atın.ama Klasörün, .cer dosyasının ve programın isimleri aynı olmalı. -şimdi geldik signed.sis dosyası oluşturmaya. -Başlat /Çalıştır/cmd yazın gelen dos ekranına ilk önce cd yazıp bosluk bırakıp oluşturduğun dosyanın ismini yazın ve enterlayın. Daha sonra aşağıda yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırın. (altı cizili olan program ve server ın yerine olusturdugunuz programın ismini yazın. signsis program.sis program_signed.sis server.cer Mycert.key 31536u2 Bu işlemden sonra C:\Documents and Settings\(kulanıcı adınız) sis dosyamızın isminin program_signed olarak değişmesi gerek. Sertifika alma işlemi bu kadar.eğer alamadıysanız yardımcı olurum |
|
|
|
| Deja-Vu Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
|
Telefonum : Nokia E65
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 77
![]() ![]() |
Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Telefonum : Nokia e61i
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 76
![]() ![]() |
anlatımın için sağol fakat sartifika alınca ne oluyor???ben bu konuları pek bilmiyorum açıklarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Telefonum : nokia6300
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 76
![]() ![]() |
abi siteye üye oldum ama mailime şifre gelmedi uzun sürüyormu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Telefonum : N73 music ed.
Aldığı Teşekkür: 17 İtibar Gücü: 82
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler çok uğraşmıssın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Telefonum : nokian95
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 75
![]() ![]() |
dediklerini yapmayı denedim faka yapamadım eğer yardımcı olursan sevinirm ((YASAK))adresim sana programı burdan iletebilirm gerçekten büyük bi sıkıntıdan kurtarcaksın beni
Bu mesaj en son " 09-25-2007 " tarihinde saat 07:37 PM itibariyle darkzone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Telefonum : n80
![]() ![]() |
selam kayıt yaptıkda cer dosyasını alacağımız yer bir türlü aktif hale gelmiyor
bunu nasıl aktif hale getirecez yardımcı olsan 3 gündür oraşıyorum ama bir türlü aktif olmadı giti yani anlayacağın kafayı yecem şimdiden tşk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Telefonum : n80
![]() ![]() |
sana mail adresimi vereyim de nasıl yapılacak bir anlat ve hata varmı yok bilmiyorum
olmasa sana aldığım kaydı veririm bakarsın şu an bana bu mailden yardım etmek istersen olaşa bilirsin**************tşk Bu mesaj en son " 03-13-2008 " tarihinde saat 03:36 PM itibariyle The Doctor tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Telefonum : nokia n70
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 73
![]() ![]() |
arkadaşlar selamlar
arkadaşlar bir türlü www.symbiansigned.coma register yapamadım. girmiş olduğum gmail, hotmail, yahoo uzantılı hiçbir email adresini kabul etmiyor. register nasıl yapılacak. bununla ilgili olarak ayrıntılı bilgi atarsanız sevinirim. teşekkürler.********* Bu mesaj en son " 03-13-2008 " tarihinde saat 03:36 PM itibariyle The Doctor tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Telefonum : NOKIA N95
Aldığı Teşekkür: 0 İtibar Gücü: 62
![]() ![]() |
Kardeş Orda Yazanlardan Anladiğim Sen Oraya Mail Adresini Yazdiktan Sonra Msn Adresine Aktivasyon Kodu Gönderiliyo Sanirim Ondan Sonra O Kodun Geldiği Sayfayi Açip Ordan Girmeyi Deniceksin
Bu mesaj en son " 04-04-2008 " tarihinde saat 09:01 PM itibariyle The Doctor tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|