Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ...  

Geri Git   Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ... > Kral Nokia Genel > TeşekküR & Kutlamalar

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-07-2008, 03:42 PM   #1
Deja-Vu

Deja-Vu kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : İzmiR
Telefonum : 6630
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 33
Aldığı Teşekkür: 5,908
İtibar Gücü: 2500 Deja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond repute
Varsayılan Yeni Temamız ve Güncel Sürümümüz Hayırlı Olsun !

dün gece işim bitince oturdum eski sitemin temasını tekrar yaptım ve kralnokia.com a uyarladım. hoş oldu ve üstüne de yeni vbulletin sürümünü çaktım.

bir sürü yeni özellik keşfedilmeyi bekliyor.

Saygılarımla
Deja-Vu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-07-2008, 03:47 PM   #2
Black Angel

Black Angel kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : Nerde İstersem
Telefonum : N73+W580i
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 2,670
İtibar Gücü: 1510 Black Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond repute
Black Angel kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan Cevap : Yeni Temamız ve Güncel Sürümümüz Hayırlı Olsun !

Saol adminim çok güzel hem mesaj yazma yerini çok beğendim çizikli çizikli :D güzel olmuş. Artık yeni keşifler bekliyoruz ... Sizden banada söyleyin ha ben daha bişi anlamadım :D
Black Angel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2008, 08:02 PM   #3
ediz14

ediz14 kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : izmir...
Telefonum : **6280**
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 456
Aldığı Teşekkür: 435
İtibar Gücü: 356 ediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enoughediz14 will become famous soon enough

süper olmuş kral nokia mız için hayrlı olsun teşekkürler adminim..elinize sağlık..:)

Her Türlü Sorun İçin PM Atın...

ediz14 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2008, 06:54 PM   #4
armonie

armonie kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : camiden sonra 250 m sagdan gir 100 m de burdan aşaği yuru eve hosgeldin:)).
Telefonum : 6600+1gb
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 20
Aldığı Teşekkür: 594
İtibar Gücü: 379 armonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond reputearmonie has a reputation beyond repute
armonie kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

güzel olmuş

hudut namustur hudut kartalı
armonie is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları